STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht

Onze airco merken

Wij hebben de beste airco merken voor u geselecteerd

Het kiezen van de juiste airco oplossing voor thuis blijft lastig. Er is zoveel te kiezen. Wat zijn goede merken? Welke oplossing past bij mij? Waar moet ik op letten? Om het kiezen van de juiste airconditioning oplossing voor thuis makkelijker te maken hebben wij al een selectie voor u gemaakt. Ons ons assortiment vind u zeker een oplossing die bij u past. Wij leggen even in het kort uit welke keuze wij voor u hebben gemaakt en waarom. Alle door Frisos geselecteerde merken voldoen aan belangrijke kwaliteitseisen en bieden onze klanten de mogelijkheid om te genieten van een aangenaam binnen klimaat voor een passende prijs. In onderstaande overzicht de vindt u de belangrijkste verschillen op een rij:

prijs kwaliteit verhouding

Onze merken verschillen in prijs met allemaal een goede kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat iedereen kan genieten van een airco voor thuis hebben oplossingen geselecteerd in verschillende prijsklassen.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij hebben voor u veel merken vergeleken en de door ons geselecteerde merken bieden allemaal een goede garantie en hebben een bewezen track record. Zo bent u zeker van een goed werkend aircosysteem bij u thuis.

EEn oplossing voor iedere ruimte

We hebben een selectie gemaakt om er zeker van te zijn dat we ook voor jouw woonruimte een geschikte airconditioning unit aan kunnen bieden. Van standaard oplossing tot onzichtbare units. Zo kunnen we aan al onze klantwensen voldoen.

minimaal A++ Energielabel

We zijn ons bewust van onze impact op het milieu. We kiezen daarom bewust voor merken met minimaal een A++ energielabel voor koelen. Daarmee beperken we de invloed op het milieu en daarnaast is het goed voor uw portemonee.

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!