STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht
waarom wij voor Mitsubishi als merk kiezen

Mitsubishi airco

Jarenlange ervaringen met het merk Mitsubishi airconditioning zorgt voor vertrouwen. Een veel gehoor argument om te kiezen voor een Mitsubishi is dat de auto’s ook bijna niet stuk gaan. Dit Japanse airconditioning merk staat voor kwaliteit. Mitsubishi levert airconditioning units onder verschillende merknamen. Wij hebben gekozen voor het heavy assortiment. De Mitsubishi Heavy units onderscheiden zich door een goede prijs kwaliteit verhouding en de gedegen en no nonsens vormgeving. 

Elegant en tijdloos ontwerp

De airconditioners uit de ZS-serie zijn stijlvol ontworpen met contouren die naadloos passen in elk interieur. Het ontwerp is gemaakt door de Italiaanse industriële ontwerpstudio Tensa srl, gevestigd in Milaan, om te reageren op een breed spectrum van lokale gebruikersbehoeften.

R32 koudemiddel

R32 is het koudemiddel van de volgende generatie dat bijna 70% lager Global Warming Potential (GWP) biedt dan R410A. Vanwege zijn superieure eigenschappen biedt R32 verbluffende voordelen op het gebied van energie-efficiëntie. Het heeft een potentieel koeleffect welke 1,5 keer zo groot is als dat van R410A, wat betekent dat het minder energie nodig heeft om de gewenste temperatuur te bereiken en vereist minder koudemiddelvolume om te werken.

Pendellamellen
Uitblaashoek is in zowel de verticale als de horizontale richting naar wens in te stellen met de infrarode bediening.

Optimale luchtverdeling
Dankzij de Autoswing-functies.

Eco functie en enzymen filter
Draag bij aan de verlaging van de bedrijfskosten, en voor het reinigen van de buitenlucht.

3 verschillende kleurmodellen (optioneel)
Hoogglans wit ral 9003 (SRK-ZS-W), Titanium (SRK-ZS-WT), Hoogglans wit zwart (SRK-ZS-WB).

Autofunctie voor een snelle opwarming en verwarmingsbedrijf en automatische herstart na spanningsuitval

Optionele Comptrol regelsystemen
o.a. bedrijfs- en storingsmeldingen, temperatuurgrenswaarde-alarm, remote ON/OFF, sequencing, meet- en regelsoftware en GBS-aansluitingen.

Rustig en comfortabel
Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems biedt een unieke bescheiden airconditioner; stil en comfortabel met nauwkeurige luchtstroom en capaciteitsregeling. Met een minimale geluidsdruk van 19 dB (A).

Energiebesparend
Hoge energiebesparing met comfortabele airconditioning; biedt de gebruiker meerdere oplossingen tussen comfort en energiebesparing. Alle modellen kunnen een hoge energie-efficiëntie bereiken door het gebruik van Mitsubishi Heavy Industries-technologie, zoals een krachtige compressor en DC PAM-invertertechnologie.

Schone lucht
Allergeenvrije werking reinigt lucht met behulp van een uniek regelschema voor Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems. Verder helpt een breed scala aan luchtzuiveringsfilters en de zelfreinigende werking de lucht schoon te houden.

Flexibele regeling
De eenvoudig te installeren Wi-Fi-adapter maakt bediening op afstand met een app voor smartphones mogelijk. De monosplit systemen koelen en verwarmen individuele ruimtes zoals kleine woon of slaapkamers energie-efficiënt. Dit creëert het hele jaar door een ideaal comfortabel klimaat.Wand- en buitenunits van Mitsubishi Heavy Industries. Koelen en verwarmen met koudemiddel R32/R410A.

Een Mistubishi airco in  Nederland snel geleverd

Standaard binnen 3 weken geinstalleerd. Wij leveren uit eigen magazijn en kunnen hierdoor snel schakelen en voldoen aan uw vraag. Met de uitgebreide Nederlandstalige installatiehandleiding is de montage en ingebruikstelling (laat dit altijd uitvoeren door een f-gassen gecertificeerde monteur) van een Mistubishi airco eenvoudig. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact zoeken met Frisos via ons contactformulier. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Natuurlijk kunt u ook met ons bellen. Wij horen graag van u.

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!