STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht

Op zoek naar een airco oplossing voor thuis in Nijmegen?

Advies op maat

Ook in Nijmegen helpen we u graag met het kiezen van de juiste airco oplossing. Het kan een hele opgave zijn. De juiste keuze hangt af van uw wensen maar ook van uw woonruimte. Wilt u een airco die alleen koelt of ook verwarmt? Hoeveel capaciteit heeft u nodig om uw woonruimte op de gewenste temperatuur te krijgen? 

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt denken wij graag met u mee.

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een airco voor thuis?

Het beleid in uw gemeente

In bepaalde gemeentes in Nederland zijn er regels m.b.t. het ophangen van de buitenunit aan de straatzijde. Neem contact op met de gemeente Nijmegen om de meest recente regelgeving aangaande airco op te vragen. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor uw doen als, vul hiervoor ons contactformulier in.

Alleen koelen of ook verwarmen

Met een airco unit kunt u in de meeste gevallen naast koelen ook verwarmen. Ook in Utrecht kan het verwarmen met een airco thuis in een aantal gevallen zelfs voordeliger zijn dan uw huidige CV installatie.

Airco in een huurhuis?

In uw huurwoning is het in veel gevallen mogelijk om een airconditioning unit op te hangen. Vaak vraagt de verhuurder wel om dit op voorhand aan te geven. Neem altijd contact op met de verhuurder als u van plan bent een vaste aircounit te plaatsen. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een vaste airco voor thuis

Steeds vaker kiezen mensen voor een airco oplossing om ook te verwarmen.

Nederland gaat binnen een paar jaar van het gas af. Om hier op voor te sorteren kunt u er alvast voor kiezen om u woning te verwarmen met een airco oplossing. U bent dan niet meer afhankelijk van gas om uw woonruimte op de gewenste temperatuur te krijgen.

Het wordt steeds warmer in Nederland

Daarom kiezen steeds meer mensen voor een vaste airco oplossing voor thuis. De grote voordelen van een vaste airco zijn; Grote capaciteit zodat u snel u woonkamer/ slaapkamer op de gewenste tempratuur krijgt. Geen logge unit meer die je steeds moet verslepen. In veel gevallen energiezuiniger dan een losse unit.

Vloerverwarming in combinatie met airco

Mensen met vloerverwarming klagen vaak over de tijd die er nodig is om een ruimte op temperatuur te krijgen. Het combineren van een airco oplossing en vloerverwarming biedt u de mogelijkheid om het beste van twee werelden aan elkaar te koppelen. Wilt u uw woonkamer of slaapkamer snel op temperatuur krijgen dan is een airco unit een mogelijke oplossing voor u. U heeft dan binnen 30 minuten een aangename temperatuur in uw woon of slaapkamer.

Geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijke oplossingen met u door te nemen.

Bent u er nog niet helemaal uit? Of bent u gewoon op zoek naar een expert die met u mee denkt. Neem dan snel contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend langs om u van advies te voorzien. Ook als de oplossingen op onze website niet voldoen aan uw wensen zorgen wij graag voor een passend advies op maat.

Laat uw nummer achter
Wij bellen u!

wij bellen u vandaag nog terug!

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!