STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht

WAAROM WIJ VOOR HAIER airco ALS MERK KIEZEN?

Haier Airco

In onze zoektocht naar een betrouwbare partner met goede producten hebben we vooral gekeken naar een partij die kan voldoen aan de wensen van onze klanten en onze installateurs het vertrouwen geeft dat zij met de juiste producten werken. Haier biedt ons 6 jaar fabrieksgarantie Met een leverancier in Nederland zorgt Haier voor een snelle en stabiele levering. Daarnaast hebben onze klanten goede ervaringen met de airco van Haier. Natuurlijk bieden we onze klanten ook oplossingen met andere merken. We vinden het echter belangrijk dat we onze klanten kunnen voorzien van een goed product voor een hele mooie prijs en Haier airco voldoet aan beide criteria. 

Airconditioning voor een aangenaam klimaat

Is Haier ook in Nederland een goede keuze? Jazeker! De airco’s van Haier zijn namelijk niet alleen voorzien van een koelfunctie, het is ook mogelijk om een ruimte te verwarmen. Wij adviseren onze klanten echter niet uw bestaande CV installatie te vervangen met een airco van Haier. Een airco oplossing is in een aantal gevallen goedkoper dan een CV installatie maar een HR rendement ketel is in veel gevallen voordeliger. Het grote voordeel van een airco is wel dat de ruimte relatief snel verwarmt. Met warm en drukkend weer kan een airco de perfecte oplossing zijn om beter te slapen en overdag actiever te zijn. De Haier binnen units zijn bedienbaar met een infrarood afstandsbediening en kunnen optioneel worden voorzien van een WiFi usb stick. Hiermee kunnen onze klanten met hun smartphone het binnenklimaat aanpassen.

Andere belangrijke voordelen van Haier 

Haier airco’s zijn geruisloos in alle standen met een volume maximaal 50dB en standaard  20dB(A). Dit is vergelijkbaar met ritselende boomblaadjes in de wind. Ook zorgt de Haier airconditioning voor een aangenaam en gezond binnen klimaat bij u thuis. De gefilterde lucht die door de airco van Haier door uw woonruimte wordt verplaatst zorgt ervoor dat u altijd schone gefilterde lucht in huis hebt.

Een Haier airco in Nederland snel geleverd

Nog een groot voordeel van Haier. Bestelt u vóór 16.00 uur, dan verzenden wij nog diezelfde dag. Wij leveren uit eigen magazijn en kunnen hierdoor snel schakelen en voldoen aan uw vraag. Met de uitgebreide Nederlandstalige installatiehandleiding is de montage en ingebruikstelling (laat dit altijd uitvoeren door een f-gassen gecertificeerde monteur van een Haier airco eenvoudig. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact zoeken met Frisos via ons contactformulier. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Natuurlijk kunt u ook met ons bellen. Wij horen graag van u.

 

Over de Producten van Haier

Haier biedt een oplossing voor iedere woonruimte. Van een single split oplossing voor uw slaapkamer of woonkamer tot uitbereide klimaatoplossing voor de hele woning. De airco’s van Haier onderscheiden zich door het mooie design en gebruiksgemak. Iedere binnen unit is afzonderlijk af te stellen om zo een ultiem klimaat comfort te creeeren. Op onze website vindt u de meest gebruikte oplossingen. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreid projectadvies. Wij zorgen graag voor een advies op maat en zullen uw wensen voor airco thuis, vertalen naar een passende oplossing.

 

Welke oplossing past bij mij?
  1. Haier Tundra Plus (De Budget oplossing oplossing van Haier met ook 6 jaar fabrieksgarantie en een goede kwaliteitsoplossing) 
  2. Haier Flair (A+++ enegielabel voor koelen, mooie strakke binnen unit ook te gebruiken in combinatie met een multisplit oplossing)
  3. Haier Flexis (Een strakke unit met veel mogelijkheden. Zo is deze binnen unit te bestellen in de kleuren grijs en mat wit. Hierdoor is de unit uitermate geschikt voor de woonkamer waarbij klanten willen dat de unit onderdeel uitmaakt van het interieur. Door het strakke design valt de unit minder op in uw strakke woonkamer.
  4. Haier Jade ( de perfecte oplossing voor de milieu en portemonee bewuste klant met zijn A+++ energielabel voor koelen en verwarmen een zeer zuinige en efficiënte unit. Ook deze unit heeft een mooi design en is mooi afgewerkt.
  5. Haier Casette Units (een oplossing voor klanten met een verlaagd plafond. deze unit wordt veel toegepast in winkelruimte maar is ook uitermate geschikt voor uw woonruimte als u de airco binnen unit werk wilt laten werken in het plafond.

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!