STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht
WAAROM WIJ VOOR Daikin airco ALS MERK KIEZEN?

Daikin is nog steeds het nummer 1 merk op het gebied van airconditioning in Nederland. Ook Daikin is een Japans airconditioning merk met inmiddels een groot gamma aan klimaat oplossingen. Wij hebben Daikin airconditioning opgenomen in ons merkengamma vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Het is het duurste merk uit ons assortiment met een goede reden. Ben jij op zoek naar een hele specifieke oplossing om je woonruimte op een aangename temperatuur te krijgen? Dan is Daikin zeker een aanrader. Het merk biedt oplossingen die ervoor zorgen dat de airco binnen unit perfect past bij de stijl in jouw woonomgeving. 

 
Daikin
EEN STUKJE DESIGN IN ELKE WOONKAMER

Ben jij op zoek naar een hele specifieke oplossing? Dan is de kans groot dat je het vind in het gamma van Daikin. Wil jij ervoor zorgen dat je binnen unit niet opvalt in je woonkamer of wil je de binnen unit zo wegwerken dat hij perfect past in je woonkamer? De kans is groot dat er een Daikin oplossing is die perfect past in jouw woonkamer.

ONTDEK DE VOLGENDE GENERATIE COMFORT

Alleen het beste is goed genoeg wanneer het over uw huis gaat. Daikin trekt comfort naar een hoger niveau door een pure atmosfeer te creëren met de Bluevolution R-32 Split-range. Als u voor de technologie van Daikin kiest, kunt u rekenen op continue comfort, een hoog energierendement en een betrouwbaar en makkelijk te bedienen systeem. Een optimaal seizoensrendement zorgt zowel in de winter als de zomer voor een comfortabel binnenklimaat, zonder dat u op kosten wordt gejaagd. Het koudemiddel R-32 is veel milieuvriendelijker dan de vorige generatie koudemiddelen. Door de vele jaren ervaring en het brede assortiment aan producten van Daikin, kunt u rekenen op een betrouwbaar en duurzaam product dat zeer geschikt is voor uw huis. En zelfs als u niet thuis bent, kunt u de kamertemperatuur en de gebruiksmodus met een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone bedienen. Laat Daikin u helpen bij het creëren van de perfecte atmosfeer.

ANDERE BELANGRIJKE VOORDELEN VAN DAIKINAIRCO
  • Optimaal seizoensrendement bij verwarmen en koelen De reeks van geavanceerde energiebesparende technologieën van Daikin bieden een hoog seizoensrendement bij het verwarmen en koelen tot A+++. 
  • Bovendien zijn onze herontworpen swingcompressoren efficiënter. Het seizoensrendement geeft een nauwkeuriger beeld van het reële energierendement van airconditioners gedurende een heel verwarmings- en koelseizoen. 
  • R-32: efficiënter, beter voor het milieu Daikin maakt gebruik van het koudemiddel R-32. Dit milieuvriendelijke alternatief staat garant voor maximale prestaties en minder CO2 -uitstoot. Een R-32 product reduceert de milieu-impact met 68% in vergelijking met een R-410A product en zorgt voor een lager energieverbruik, dankzij het hoge energierendement. 
  • Ervaar optimaal comfort Fluisterstil Luidruchtige systemen behoren tot het verleden. De systemen van Daikin zijn bijna geruisloos. Geniet van dagelijks comfort zonder storende geluiden. 
  • Betere luchtkwaliteit met de Daikin Flash-streamer De Ururu Sarara en FTXM-M van Daikin zijn all-in-one airconditioning- én verwarmingssystemen die het gehele jaar de lucht zuiveren. Door elektronen te gebruiken om chemische reacties met luchtmoleculen uit te lokken, breekt de Flash-streamer schimmels, virussen of NOx af, waardoor u een zuivere, allergeenvrije lucht heeft. High-speed elektronen gegenereerd door de Flash-streamer 
  • Tot A+++ bij verwarmen en koelen Een gezond binnenklimaat 6 Intelligente luchtverdeling Airconditioners verspreiden verse lucht en maken de ruimtes comfortabel. De technologie van Daikin gaat net iets verder waardoor u de beweging van de lucht niet op uw huid voelt. 
  • Intelligente thermische sensor De intelligente thermische sensor bepaalt eerst de huidige ruimtetemperatuur en verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte. Daarna wordt er overgeschakeld op een luchtstroompatroon waarmee warme en koele lucht naar de juiste plek wordt gericht. 
  • Coanda-effect Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom en zorgt voor een comfortabel klimaat. Dankzij de speciaal ontworpen kleppen wordt de luchtstroom nauwkeuriger gericht en ontstaat er een betere temperatuur verdeling in de ruimte. Het systeem bepaalt het luchtstroompatroon op basis van de vraag of de kamer moet worden verwarmd of gekoeld. koeling. 
EEN DAIKIN AIRCO NEDERLAND SNEL GELEVERD

Nog een groot voordeel van Daikin. Wij leveren uit eigen magazijn en kunnen hierdoor snel schakelen en voldoen aan uw vraag. Met de uitgebreide Nederlandstalige installatiehandleiding is de montage en ingebruikstelling (laat dit altijd uitvoeren door een f-gassen gecertificeerde monteur van een Daikin airco eenvoudig. Voor vragen over airco en opmerkingen kunt u contact zoeken met Frisos via ons contactformulier. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Natuurlijk kunt u ook met ons bellen. Wij horen graag van u.

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!