Welke airco heb ik nodig?

Wij helpen u graagn met het maken van een keuze

keuzestress bij het kiezen van een airco voor thuis

Welke airco moet ik kopen? Zoveel om rekening mee te houden, zoveel keuze maar waar moet ik rekening mee houden en wat is belangrijk bij het kiezen van de juiste airco voor bij mij thuis. Wij helpen u graag om de juiste oplossing te selecteren voor uw huis.

Hieronder een overzicht van alle belangrijke zaken waar je op moet letten bij het kopen van een airco voor thuis;

Keuzestress

Welke termen zijn van belang bij het maken van de juiste keuze en waarom.

Hoeveel kW heeft het apparaat.

Het grootste deel van de apparaten is ingeschaald in de volgende groepen;

  • 2.0 kW
  • 2,5 kW
  • 3,5 kW
  • 5 kW
  • 7 kW
  • 9 kW


Het aantal KW zegt wat over de kracht van de installatie. Dit is van belang bij het maken van een keuze. Hoe krachtiger het apparaat, hoe groter de ruimte u kunt koelen/ verwarmen met dit apparaat. Wij kiezen standaard voor 3,5 kW voor uw airco voor thuis. Dit is voldoende voor een grote slaapkamer of een woonkamer. Onze multi split oplossing is 5,0 kW. 

ENERGIELABEL VAN UW AIRCO INSTALLATIE VOOR THUIS

Bij het selecteren van de juiste airco is het ook belangrijk om te kijken naar de energieklasse. Dit zegt wat over verbruik en efficiëntie. Dit wordt in alle gevallen uitgedrukt in het label, die u ook kent voor uw witgoed (G tot A+++). Onze start oplossing is een A++ voor koelen en een A+ voor verwarmen. U kunt dus met al onze airco voor thuis oplossingen genieten het ideale klimaat in de zomer als in de winter. Wij adviseren echter minimaal de comfort oplossing als u hem ook in de winter wilt gebruiken. Hiermee voorkomt u verrassingen op uw energie rekening. Onze comfort oplossing is in veel gevallen energiezuiniger dan uw huidige CV installatie. voor een overzicht van alle airco aanbieders start links

GARANTIE

Er bestaan veel airco oplossingen en merken. om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt is het belangrijk dat u kiest voor een oplossing met fabrieksgarantie. Hiermee laat een merk zien dat ze vertrouwen hebben in hun producten. Hoe langer de garantie, hoe meer vertrouwen de fabrikant heeft in zijn eigen producten.
Internetwinkel  

ZELF INSTALLEREN OF UITBESTEDEN

Heeft u inmiddels de keuze gemaakt, welke airco u wilt kopen? Er bestaan een mogelijkheid om een groot deel van de installatie van uw airco voor thuis zelf te installeren. Kijk voor een goed overzicht of hulp bij installatie op onze zelf installeren pagina. Houdt er wel rekening mee dat het aansluiten van het apparaat uitgevoerd moet worden f-gassen gecertificeerde monteur. Ook daar helpen bij u graag bij, neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Meer informatie over f-gassen monteurs kunt u vinden door te klikken op de volgende link.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?