"Frisos maakt het kiezen van de juiste airco makkelijk"

Over Ons

Wij zijn Frisos en wij helpen u graag met het selecteren van een airco voor thuis.

Wij hebben een een duidelijk doel: “Het terugbrengen van de enorme wirwar aan informatie die je online kan vinden, over airco voor thuis gebruik naar 3 simpele Frisos airco oplossingen”.

Hiervoor hebben we onderzoek gedaan, naar alle mogelijkheden in de markt en we hebben de airco’s vergeleken op alle kritische punten. De beste oplossingen hebben we op een rij gezet voor onze klanten. Om het voor onze klanten makkelijk te maken hebben we de belangrijkste verschillen in drie oplossingen verwerkt. Daarbij hebben we in alle oplossingen rekening gehouden met zaken onze klanten belangrijk vinden.

Onze oplossingen voor een ideaal klimaat bij u thuis.

START Goede oplossing om vooral één ruimte te koelen. U kunt ook verwarmen, echter door de energiezuinigheid is in veel gevallen uw CV installatie goedkoper.

COMPLETE Super oplossing om zowel te koelen als verwarmen door het A+++ energielabel, in veel gevallen is het zelf goedkoper dan uw cv installatie.

EXTRA Wilt u bv. boven en beneden een airco unit, dan is dit voor u de ideale oplossing. Ook deze oplossing heeft altijd een A+++ energielabel.

Volg Ons Op Social Media

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?