STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht

Onderhoud van een airco oplossing voor thuis

Jaarlijks onderhoud van uw airco thuis is belangrijk om de levensduur van uw aico te verlengen. Dit kunt u zelf doen maar u kunt het ook uitbesteden. Wij zijn gespecialiseerd in airco oplossingen voor thuis en we voeren het onderhoud graag voor u uit.

Je filters schoon houden van je binnen unit

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een airco thuis is het schoonhouden van de filters van uw binnen unit. U kunt dit zelf doen door de klep van de binnen unit te openen en periodiek te controleren of deze nog schoon zijn. U kunt deze relatief makkelijk zelf vervangen als ze vuil zijn. Vervuilde filters zorgen voor een verspreiding van vuile lucht door uw woonruimte. Wij raden onze klanten daarom aan om de filters schoon te houden. Bij het afnemen van een onderhoudscontract controleren we dit jaarlijks voor uw en waar nodig vervangen wij de filters.

 

klik hier voor een instructiefilmpje hoe je, jouw filters zelf kan schoonmaken. 

Wat doen wij voor uw tijdens airco onderhoud bij u thuis

Ook wij kunnen voor u het periodieke onderhoud van uw airco unit verzorgen. Daarbij kunt u kiezen tussen een onderhoudscontract of jaarlijks een afspraak maken voor het onderhoud. Wij voeren standaard onderstaande werkzaamheden uit;

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!