STEK gecertifieerde monteurs Gratis projectadvies Betalen na installatie Ook voor onderhoud kunt u bij terecht
WAAROM WIJ VOOR LG AIRCO ALS MERK KIEZEN

Ook de airco oplossingen van LG passen perfect in ons assortiment. De producten van LG onderscheiden zich vooral door de 10 jaar garantie op de compressor en 5 jaar garantie op het gehele apparaat. Ook de prijs voor een LG is zeer acceptabel kijkend naar de kwaliteit die je ervoor krijgt en de garanties van de fabrikant. Je kan ook met een LG airco alle kanten uit. De airco units zijn verkrijgbaar in alle standaard uitvoeringen en nog veel meer. Kijk voor het gehele assortiment op de website van LG

LG airco

Stijlvol, slechts één systeem voor koelen en verwarmen. LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer u voor uw huis airconditioning aanschaft, u alleen met het beste genoegen neemt. Daarom werken wij onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid. Onze superieure inverter technologie biedt eersteklas koeling en verwarming, en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. 

Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energievoetafdruk en deze willen verlagen. LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuw niveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active energy Control-technologie. 

Onze nieuwe lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door onze eigendomsrechtelijk beschermde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters die u beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. Behalve superieure airconditioning staat LG ook voor ongeëvenaard gemak van installatie en onderhoud, uitgebreide klantenservice, deskundig advies en tijdige levering. 

Zoals het in zijn lange en succesvolle geschiedenis altijd heeft gedaan, zal de onderneming blijven werken aan het verbeteren en ontwikkelen van technologie waar klanten wereldwijd baat bij hebben. Ververs de lucht en regel de temperatuur met een energiezuinige airconditioning van LG. Stijlvol, slechts één airco systeem voor koelen en verwarmen.

  • Standard Plus: Simpel en strak design met verborgen display
  • Inverter Compressor met 10 jaar garantie
  • Energy Saving
  • Fast Cooling
  • Smart ThinQ
  • Simpel en Strak design met verborgen display
  • Laag Geluidsniveau 19dB
DUAL Inverter Compressor™ met 10 jaar garantie

LG’s Dual Inverter Compressor™ lost storende geluidsproblemen op, wat resulteert in een airconditioner die sneller koelt, langer meegaat en stiller werkt. Met 10 jaar garantie op de compressor kunnen gebruikers langer genieten van de voordelen van de LG-airconditioner.

Filter met dubbele bescherming

Het filter met DUBBELE bescherming vangt stofdeeltjes van meer dan 10 ㎛ én bacteriën.

Dual Protection Filter

Jet Cool

Het geoptimaliseerde design van de luchtuitlaat biedt een krachtigere luchtstroom die de kamer snel afkoelt.

Comfort Sleep

Automatisch reinigen

De uitgebreide automatische reinigingsfunctie verhindert de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar en biedt zo een aangenamere omgeving met meer comfort voor de gebruiker.

Fast Heating

Blaasrichting in 6 standen. Gebruikers kunnen de richting van de schoepen kiezen uit zes vooraf ingestelde posities om te voldoen aan de exacte blaasrichting die u wenst.

Auto Cleaning

Draaifunctie in vier richtingen. LG-airconditioners leveren koele lucht in elke hoek van de kamer. De zwenkfunctie in 4 richtingen blaast de lucht snel en efficiënt in meerdere richtingen.

Gold Fin™

De Gold Fin™ zorgt dat het oppervlak beter bestand is tegen corrosie en verbetert de duurzaamheid van de warmtewisselaar aanzienlijk.

Airco Keuzehulp

Beantwoord een paar vragen en wij helpen je graag verder!